Schoonenberg

TVC RECLAMECAMPAGNE SCHOONENBERG HOORSUPPORT

Soms gebeurt het dat je als klant superblij bent met de strategie die ontwikkeld is door je bureau maar dat het creatieve werk niet dat oplevert wat je ervan had verwacht. In die ‘lastige’ situatie klopte Schoonenberg bij Brandstof360 aan. En werden wij gevraagd om een nieuwe TVC reclamecampagne te maken op de bestaande strategie. Geen makkelijke opdracht. Die we desalniettemin met beide handen aangrepen. Want Schoonenberg is een prachtig merk. En voor hen een warme TVC reclamecampagne te mogen maken deden we dus heel graag.

POSITIE KIEZEN

De gekozen ‘doe mee’-strategie zit goed in elkaar. Mensen oproepen om vooral niet achter de geraniums te kruipen omdat je door je mindere gehoor onzeker bent geworden en contact steeds meer uit de weg gaat. Maar is dat niet een iets te algemene oproep. En maak je daarmee niet teveel reclame voor de hele categorie? Een categorie waar de concurrentie zich steeds heviger laat zien. En er niet voor terugdeinst om jou keihard op prijsniveau af te serveren…

Wij vonden dat Schoonenberg een eigen positie moest kiezen. Die past bij wat het merk waar kan maken.

TECHSAVY SENIOR CITIZEN IN TVC RECLAMECAMPAGNE

Schoonenberg heeft dankzij haar Zwitserse moederbedrijf de beschikking over de allerbeste systemen voor gehoorondersteuning. Hi end. Supercompact. State of the art. Het beste van het beste. Bedoeld voor de consument die daar naar op zoek is. Die daar voor wil betalen. Die niet meteen naar die kortingsretailer rent voor een 13 uit een dozijn modelletje.

Wij ontdekten dat veel ‘senioren’ meer techsavy zijn dan iedereen denkt. Oudere mensen die middenin het leven staan. Die inderdaad met alles mee willen blijven doen en nieuwsgierig zijn naar de nieuwste en slimste snufjes. Dat werd onze preferred doelgroep voor Schoonenberg.

TVC RECLAMECAMPAGNE VET! ZEI OPA…

Brandstof360 ontwikkelde een aantal TVC reclame campagnes waarin (oudere) mensen laten zien dat ze precies weten waar ze mee bezig zijn. Van de man op het feestje die zijn nagenoeg onzichtbare gehoorondersteuning laat ontdekken door een verbaasde vriend tot aan de opa die zijn kleinzoon z’n allernieuwste, met smartphone bedienbare hoortoestel demonstreert.

Zo bleven we trouw aan de eerder gekozen strategie waarin mensen in staat gesteld worden om weer volop aan het leven mee te doen. Waarbij we toch een eigen domein wisten af te bakenen door te kiezen voor waar Schoonenberg ook voor staat: state of the art gehoorondersteuning.

Meer weten? Mail ons.