Onze visie

Over een marketingstrateeg en een reclamecreatief die nauw wilden gaan samenwerken met een groot onderzoeksbureau…

Waarom eigenlijk?

Eén simpele reden: het gebeurt (nog) niet. Terwijl het zo voor de hand ligt. We leven in tijden vol data. We hebben meer kennis over consumenten dan we ooit hadden. Een schat aan gegevens waar je
als marketeer eigenlijk van zou moeten smullen. Mits je weet wat je ermee moet doen.
En daar komen wij in beeld. De marketingstrateeg en de reclamecreatief die uit al die data de mooiste inzichten destilleren. Daar strakke proposities van maken. En weten te vertalen naar spraakmakende campagnes. Zo simpel is het.
Dat dat nou niet eerder is bedacht….

Dus klopten we aan bij onderzoeksbureau Motivaction. Legden ons idee voor en niet veel later was Brandstof360 geboren!

Wat gaat dat opleveren?

Inzichten, proposities, big idea’s, campagnes. Die hout snijden. Die kloppen. Die gefundeerd zijn. Niet op onderbuikgevoelens, goddelijke ingevingen of creatieve dwalingen. Maar gewoon op data. Want dat is onze brandstof. Die weer leidt tot onderscheidende marketing en spraakmakende communicatie. Zo is de cirkel rond.

Wie gaat daar blij van worden?

Wie niet, zouden we willen zeggen. Eindelijk is er een communicatiebureau dat niet allergisch is voor data en onderzoek. Dat niet per sé het wiel opnieuw moet uitvinden. Dat geen last heeft van het ‘wijwetenhetbeter-virus’. Brandstof360 werkt met de data en de middelen die er zijn. En als die niet genoeg zijn, zorgen we voor meer. Dat is dan weer het voordeel van onze samenwerking met Motivaction.

Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd. Mis geen enkele update
Voornaam: Achternaam: E-mail adres: