CompaNanny.

NIEUWE POSITIONERING, PROPOSITIES EN HR CAMPAGNE IN SOCIAL MEDIA

Begin 2018 zijn wij aan de slag gegaan voor CompaNanny. CompaNanny is een landelijke kinderopvangorganisatie (22 vestigingen), in 2003 opgericht door Bas Beek. Bas was zelf ooit werkzaam in de kinderopvangbranche en zag met eigen ogen dat er veel zaken stukken beter konden. Met CompaNanny heeft hij een concept neergezet dat zijn gelijke in de markt niet kende. 15 jaar later is CompaNanny weliswaar nog steeds de benchmark maar de markt is veranderd. Tijd dus voor een herpositionering waarmee CompaNanny haar innovatieve en leidende rol blijft behouden.

POSITIONERING: ALLES DELEN: ONNAVOLGBAAR

Zolang je in beweging blijft, ben je lastig te kopieren. En dat is precies wat CompaNanny doet. De wereld is continu in beweging, dus CompaNanny ook! Steeds weer op zoek gaan naar de beste en nieuwste oplossingen. Werkend aan de generaties die de wereld van morgen voor ons gaan vormgeven. Dat vraagt om een permanent nieuwsgierige en leergierige blik naar de wereld om ons heen. Kennis, kunde en ervaringen opdoen.En die direct toepassen in de dagelijkse praktijk. Sterker nog, CompaNanny deelt alles wat ze weet en leert met iedereen die daar maar gebruik van wil maken. Omdat ieder kind recht heeft op het beste!

INNOVATIEVE PROPOSITIES

Het zit in het DNA van CompaNanny om steeds weer op zoek te gaan naar nieuwe en slimme oplossingen. Dat vormde de ideale voedingsbodem om samen met ons om tot unieke proposities te komen waarmee CompaNanny elke dag weer het verschil kan maken. Proposities zoals CompAcademy, het eigen opleidingsinstituut. En CompaCampus, compleet ingerichte studio’s in Amsterdam voor nannies die niet direct een woning kunnen vinden.  En ga zo maar door.

HR CAMPAGNE IN SOCIAL MEDIA: KINDEREN AAN HET WOORD

Brandstof360 ontwikkelde een reclamecampagne waarin we de kinderen zelf aan het woord laten. Op een originele en opvallende manier nodigen zij pedagogisch medewerkers uit om CompaNanny boven aan hun lijst te zetten. En dat is hard nodig ook. Want CompaNanny kan en wil groeien en daar heeft het komend jaar heel veel nieuwe nannies nodig! Samen met Brandstof360 wordt de markt van pedagogisch medewerkers bestookt via een uitgekiende social campagne die zichtbaar is op facebook, instagram en youtube.

Wil je meer weten? Mail ons graag.