Over ons

Over de marketingstrateeg

Marianne Stok… 100% Marketeer. Voor o.a. KPN, MasterCard, Deloitte. Zag dat bedrijven wel veel socio-demografische data hadden maar weinig inzicht in wat de klant echt dreef. Terwijl je die nou net nodig hebt om tot de juiste proposities te komen.
Met het merk Hi (KPN) kreeg ze de kans om, samen met een hecht team, het merk volledig op inzichten te (her-)lanceren. Resultaat: een Gouden Effie.

In 2008 ging ze zelf ondernemen en startte o.a. Marketing Workouts.

Foto Marianne Stok
Foto Martin Boomkens

Over de reclamecreatief

Martin Boomkens… 100% Creatief. Ooit begonnen als copywriter. Eerst bij PPGH en daarna vooral bij DDB. Werkend op VW, Dommelsch en Centraal Beheer. Werd ondernemer in 1998. Startte toen BLRS. Bekend van de Citroencampagne met Jeroen van Koninsgbrugge als irritante verkoper. Daarna kwam Bosley. Een female marketing bureau. Ging daar ineens werken met onderzoek, panels en insights. Omdat marketeers bewijs nodig hadden. Bewijs dat vrouwen inderdaad alles kopen en beslissen.

Een paar jaar geleden vonden Stok en Boomkens elkaar weer (Stok was in 2002 Account Director op Citroen bij BLRS) en gingen samenwerken in Marketing Workouts. De geboortegrond voor Brandstof360…

Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd. Mis geen enkele update
Voornaam: Achternaam: E-mail adres: