Magnet Employer

MAGNETEMPLOYER HOE TREK JE TOPTALENT OVER DE STREEP?

JE BENT VERANTWOORDELIJK VOOR DE PERSONEELSWERVING.  

EN DE HR PROPOSITIES.

EN DE HR RECLAME CAMPAGNE.

EN JE BENT DRINGEND OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS…

…want je bedrijf kan en wil groeien.
Maar je bent bepaald niet de enige die op zoek is.
Iedereen vist in dezelfde vijver. Naar dat toptalent. En nu meer dan ooit tevoren…
Zou ’t niet mooi zijn als dat talent jouw bedrijf zelf weet te vinden?
Allemaal omdat jij op de juiste knoppen weet te drukken?!

Alles draait nu om de juiste personeelswerving met het juiste aanbod.  Maar hoe? Wat raakt die doelgroep. Hoe verleid je ze?

MAGNET EMPLOYER METHODE

PERSONEELSWERVING DOOR INZICHT GEDREVEN HR PROPOSITIES MET RECLAMECAMPAGNE IN NO TIME!

Met Magnet Employer van Brandstof360 en Motivaction gaat het lukken. Een bewezen methode van personeelswerving die jouw bedrijf in slechts één maand tijd alle inzichten geeft om een succesvolle HR propositie te bouwen èn campagne te voeren. Waarmee jouw bedrijf die krachtige magneet wordt voor al die medewerkers die jij zo hard nodig hebt.

WAT DOEN WE PRECIES

We koppelen jouw CRM data aan de drijfveren van je doelgroep. We crunchen die data vervolgens naar thema’s die relevant zijn. We doen kwalitatief onderzoek naar de wensen en dilemma’s van de door jou gewenste kandidaten. Die vertalen we naar inzichten die de voedingsbodem vormen voor unieke HR-proposities waar je echt het verschil mee gaat maken! In een design-thinking workshop maken we er Big Ideas van die daarna getoetst en getest worden op relevantie en haalbaarheid. Gewapend met die output gaat ons creative department aan de slag om er een klinkende HR campagne van te maken. En dat allemaal in een maand tijd!

BEWIJSVOERING VAN ONS KUNNEN: PERSONEELSWERVING COMPANANNY

Het is heel veel, en in een hele korte tijd. Maar het kan en het werkt. We hebben het immers al wat keertjes, samen met Motivaction, gedaan. En ook nog eens naar volle tevredenheid van onze klanten: bijvoorbeeld met CompaNanny.

Download hier de MAGNETEMPLOYER voor meer informatie en de CompaNanny case. En mail ons graag voor vragen!