Customer insights

CUSTOMER INSIGHTS MASTERCLASS

De basis voor iedere marketeer is weten wat de echte behoefte is van (potentiële) klanten. Want alleen als je daarop inspeelt kun je relevant zijn, nu én in de toekomst. In deze workshop leer je wat customer insights zijn en hoe je die kunt vinden. We laten je zien welke bouwstenen je nodig hebt en aan het eind van de dag kun je zelf een insight formuleren voor een inspirerende case. Misschien wel voor een case die je zelf hebt ingebracht.

WAT LEER JE IN DE MASTERCLASS

  • waarom inzichten de basis vormen van je marketingactiviteiten;
  • hoe je een inzicht kunt vinden;
  • hoe andere bedrijven inzichten gebruiken om proposities te bouwen.

Na deze training kun je zelf een inspirerend inzicht schrijven.

Naast trainingen bouwen we customer insights voor klanten die bijvoorbeeld een nieuwe propositie op de markt willen brengen. Het kan ook zijn dat je een propositie op de markt hebt gebracht die helaas niet het gewenste verkoopresultaat brengt. We gaan dan terug naar de basis: je doelgroep, wie zijn ze , wat beweegt hen en wat zijn hun drijfveren. We pakken je CRM data en gezamelijk gaan we opnieuw kijken wat de customer insights zijn van je doelgroep, wat hun dilemma’s zijn en hun wensen en als jouw aanbod het dilemma wegneemt en de wens vervult dan heeft dat zeker impact op je verkoop.

WIE GINGEN U VOOR

We hebben voor de volgende klanten succesvol customer insights geschreven en geholpen met opbouwen van nieuwe proposities:

Interesse in onze aanpak? Neem contact op!